Wever totaal transport

Gietvloeren in transportbedrijven

Gietvloeren in transportbedrijven

Geplaatst op

Gietvloeren in transportbedrijven vormen in vele opzichten een stevige basis. Bijvoorbeeld om kantoren van een comfortabele en moderne strakke vloer te voorzien. Zo zijn er ook transportbedrijven die extra diensten aanbieden, zoals warehousing en assemblage, waarbij de vloer een belangrijke rol speelt qua belasting, hygiëne en onderhoudsgemak. Het voordeel voor dergelijke transportbedrijven is dat er verschillende soorten gietvloeren beschikbaar zijn om voor uiteenlopende toepassingen.

Troffelvloeren

Troffelvloeren zijn de allersterkste gietvloeren die er bestaan en beschikken over ijzersterke kenmerken en zijn perfect om als vloer te dienen voor transportbedrijven. Het is geen probleem om er met vrachtwagens overheen te rijden of deze te parkeren op een troffelvloer. Er zijn dus voor verschillende doeleinden uiteenlopende gietvloeren geschikt voor toepassing in transportbedrijven.

Epoxy gietvloer

Er zijn meerdere soorten gietvloeren geschikt voor transportbedrijven. Zo is het bijvoorbeeld bij transportbedrijven die in warehousing voorzien van belang dat de vloer zwaar te belasten is. Bijvoorbeeld als er magazijnstellingen vol met producten in de ruimte staan en als er heftrucks af- en aanrijden. In dat geval is een epoxy gietvloer ideaal, want het betreft hier een harde vloersoort die zware belasting aankan. Bovendien zijn deze gietvloeren uit te voeren met antislip en details in kleur, zoals lijnen, vakken en pijlen. De epoxy gietvloer is bovendien bestand tegen het gewicht van vrachtwagens, maar dat geldt dus eveneens voor troffelvloeren.

PU gietvloer voor kantoren en assemblageruimte

Een PU gietvloer is been type gietvloer dat perfect is voor het kantoor in het transportbedrijf, maar voor transportbedrijven die kantoorruimte verhuren. Dit type gietvloer is bij eveneens bij uitstek geschikt om in een assemblageruimte van een transportruimte als vloerafwerking dienst te doen. Dat komt omdat deze vloer naadloos is, maar ook slijtvast en onderhoudsvrij net als gemakkelijk schoon te maken. Medewerkers kunnen in de ruimte verpakken, monteren, labelen en etiketteren aan een werktafel op een comfortabele vloer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden