Wever totaal transport

Industriële partners

Vatenklem

Transporteer uw vaten veilig door het magazijn. Met een vatenklem zijn de producten eenvoudig met een heftruck te verplaatsen.

Spoedtransport en verhuizingen

Voor spoedaanvragen werken we onder meer samen met Trust Verhuizingen. Tegen een kleine toeslag zijn ze op korte termijn in te schakelen, waaronder in de avonden en het weekend. Met onze kennis en ervaring in de transportbranche en hun professionele vakmensen kunnen we uw goederen altijd snel en veilig van A naar B vervoeren.

Pallets

Pallets zijn erg handig voor het transporteren van grotere materialen en/of spullen. Neem contact op met Pallethandel Palletplaza of kijk op hun website om houten pallets te kopen.

Parcel

Heb je als bedrijf een bezorgdienst nodig? Kijk op de website van ParcelParcel.com om te kijken op wat voor manier zij je kunnen helpen met bijvoorbeeld een pakket versturen buitenland

Houd rekening met het milieu

Als je een pakket moet versturen, probeer dan zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. Overweeg daarom eco friendly packaging.

inboedelverzekering

Als je gaat verhuizen, dan is het belangrijk dat je ook je verzekeringen in orde hebt. Kijk op de website van verzekering.nl voor .

Elektrische Urban Fatbikes

fatbike elektrische fiets. Kijk op de website van urbanebikes.nl voor meer informatie.

palletrand

Bovenloopkranen

Soms is het nodig dat je bijzondere gereedschappen en hijskranen hebt wanneer je werkt in de bouw- of transportsector. Voor de beste bovenloopkranen kun je het beste een kijkje nemen op de website van Ad A Klein.

Bakken en pallets

Kunststof oplossingen zijn ideaal in de transportbranche. De levensduur van kunststof is langer dan van hout, waardoor je gegarandeerd bent van duurzame en kostenbesparende oplossingen. Bekijk alpac.nl voor meer informatie.

DE IMPORT MEDIARE

Bij WagenparQ krijg je persoonlijke begeleiding bij het aanschaffen van een auto. Ontdek de mogelijkheden door een jong gebruikte auto te laten importen vanuit het buitenland.

Transport via lucht en zee

Fit Logistics regelt alle soorten transport via zeevracht en luchtvracht, wereldwijd. Bezoek de website voor de mogelijkheden.

Houten pallets

Voor alle soorten pallets, kisten en vlonders kunt u terecht bij Hoekman Houtindustrie Rijssen.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden