Industriële partners

Vatenklem

Transporteer uw vaten veilig door het magazijn. Met een vatenklem zijn de producten eenvoudig met een heftruck te verplaatsen.

Spoedtransport en verhuizingen

Voor spoedaanvragen werken we onder meer samen met Trust Verhuizingen. Tegen een kleine toeslag zijn ze op korte termijn in te schakelen, waaronder in de avonden en het weekend. Met onze kennis en ervaring in de transportbranche en hun professionele vakmensen kunnen we uw goederen altijd snel en veilig van A naar B vervoeren.

erp systeem voor de logistiek

Pallets

Pallets zijn erg handig voor het transporteren van grotere materialen en/of spullen. Neem contact op met Pallethandel Palletplaza of kijk op hun website om houten pallets te kopen.

Parcel

Heb je als bedrijf een bezorgdienst nodig? Kijk op de website van ParcelParcel.com om te kijken op wat voor manier zij je kunnen helpen met bijvoorbeeld een pakket versturen buitenland

Houd rekening met het milieu

Als je een pakket moet versturen, probeer dan zo veel mogelijk rekening te houden met het milieu. Overweeg daarom eco friendly packaging.

inboedelverzekering

Als je gaat verhuizen, dan is het belangrijk dat je ook je verzekeringen in orde hebt. Kijk op de website van verzekering.nl voor .

Elektrische Urban Fatbikes

Ben je op zoek naar een stoere elektrische fiets? Je zoekt dan waarschijnlijk naar een fatbike elektrische fiets. Kijk op de website van urbanebikes.nl voor meer informatie.