Wever totaal transport

Lekker op vakantie met je fietsen: enkele tips

Lekker op vakantie met je fietsen: enkele tips

Geplaatst op

Wanneer je op vakantie met de fietsen gaat, dan zul je veel van de omgeving kunnen zien. Je komt simpelweg op plekken waar je met de auto niet komt. Daarnaast is het ook nog een milieuvriendelijke manier om vakantie te vieren. Je stoot namelijk geen uitlaatgassen uit wanneer je op de fiets over de paden in het bos rijdt. Kijk snel met ons mee naar verschillende tips hoe je makkelijk met je fietsen op vakantie kunt.

Tips om op vakantie te gaan

Het is fijn om met de fietsen op vakantie te gaan. Dan is het erg leuk om met het hele gezin dat te kunnen doen. Natuurlijk is het niet altijd eventjes gemakkelijk om zoveel fietsen mee te nemen. Er zijn natuurlijk wel een aantal opties. Je moet bijvoorbeeld denken aan een rek achterop de auto of een bovenop de auto. Je ziet er ook wel eens met de Tour de France dat er fietsen op het dak van een auto zitten. Deze worden natuurlijk speciaal vastgemaakt zodat ze gemakkelijk meegenomen kunnen worden en niet van de auto vallen. Een andere optie is een nieuwe aanhangwagen kopen. Daar kun je heel gemakkelijk alle fietsen van je gezin in kwijt. 

Fietsen huren 

Wat natuurlijk ook kan is fietsen te huren op het vakantieadres. Vele vakantieparken en campings bieden de mogelijkheid om fietsen te huren of  er is een fietsenverhuurbedrijf in de buurt van de recreatieve gelegenheid. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de NS een fiets te huren waarmee je door de stad heen kunt fietsen waar de camping dichtbij ligt. 

Kortom: wanneer jij denkt dat een aanhangwagen bijvoorbeeld te prijzig is, dan kun je fietsen huren bij je vakantieadres. Ook het huren van een aanhangwagen voor de vakantie is natuurlijk mogelijk. Oriënteer je hier gewoon op en dan zul je zien dat er zeker oplossingen voorhanden zijn. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden