Wever totaal transport

Ontdek 5 redenen voor het huren van een busje

Ontdek 5 redenen voor het huren van een busje

Geplaatst op

Een busje kan voor diverse bezigheden ingezet worden. Je hebt een busje alleen niet altijd nodig. Het is een dure aankoop om aan te schaffen. En waarom geld uitgeven aan huren? We houden vaak vast aan onze eigen alternatieven, zoals de gewone auto of het openbare vervoer. In deze blog leggen we graag 5 redenen uit waarom een goedkoop busje huren bij Bert Jonk een goede optie is.

Transport van spullen

Moet je als particulier of als bedrijf een transportklus verzorgen? Het huren van een busje is een ideale oplossing. Wanneer dit niet een dagelijkse of wekelijkse klus is, dan biedt het eenmalig gebruik van een busje precies het gemak wat je nodig hebt. Een busje hoef je vaak maar voor 1 dag te huren. In de ochtend haal je hem op en in de avond zet je het busje, ook na sluitingstijd, op het terrein van het verhuurbedrijf.

Verhuizen

Je kunt heel ambitieus je gebruikelijke vervoermiddel gebruiken om je inboedel te verplaatsen. Een busje biedt meer voordelen. Het investeren in een dag-verhuur levert veel op. Bespaar jezelf extra stress. In een busje kan je jouw inboedel veilig en beschermd vervoeren, zonder dat je alles op elkaar propt in je eigen auto. Zo investeer je weinig voor veel gemak tijdens je verhuizing.

Familieweekend

Staat er een familieweekend op de agenda? Maak gebruik van een grote bus om iedereen te vervoeren. In plaats van dat iedereen met zijn eigen auto naar het recreatiepark rijdt, haal je iedereen op. Dit bespaart ook nog eens flink in de brandstofkosten en levert ook veel gezelligheid op. Zoals bus-spelletjes en extra tijd om met elkaar door te brengen.

Dagje uit

Wanneer je een dagje uit hebt gepland met een grote groep vrienden of collega’s naar een drukbezocht gebied, dan bespaart een busje je extra veel moeite. Denk hierbij aan parkeerruimte voor alle auto’s. Met een bus heb je er slechts 1 nodig. Daarnaast komt iedereen tegelijk aan. Zeg maar dag tegen de laatkomers. Een groot voordeel dus, ook voor de dag planners.

Vakantiereizen

Met de auto op lange afstand vakantie? Zeker in dit geval is het aan te raden om een busje te huren. Een busje levert je extra laadruimte, maar rijdt ook steviger op de weg. Denk hierbij aan diverse landschappen met steile bergen en wat ruwere wegen. Daarnaast hoeft het huren van een busje niet eens veel te kosten. Als je de slijtage op je eigen auto hiertegen opweegt en het gebruiksgemak dan ga je er altijd op voorruit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden